Om mig

Denne hjemmeside opdateres ikke mere.

 

Gå venligst til min nye hjemmeside ved at klikke her.

 

 

Annette Dollard

 

Jeg er en af dem, som "altid" har skrevet. Da jeg var 11 år, skrev jeg en roman om mine veninder, og om vores liv som voksne - hvor vi naturligvis var gift med rock stjerner og levede et meget glamourøst liv! 

 

Som teenager skrev jeg læssevis af digte og sange. Desuden skrev jeg godnathistorier til venners børn.

 

Da jeg var 22, vandt jeg en digtkonkurrence, udskrevet af et stort reklamefirma under temaet "Kvindeliv". Senere vandt jeg førstepræmien i en konkurrence udskrevet af en bogklub, specialiseret i digte.

 

Da jeg var i trediverne, fik jeg et barselsvikariat hos forlaget Egmont, hvor jeg fik udgivet tre Barbie-bøger. I den periode skrev jeg også fagartikler for helsemagasiner. 

 

Jeg skrev jævnligt historier til mine egne børn, både som ren underholdning, men også som en måde at hjælpe dem til at løse specifikke problemer, da de var for små til at man rigtigt kunne ræsonnere med dem.

 

For nogle år siden skrev jeg artikler til hjemmesiderne for Jason Watt og Casper Elgaard - to af Danmarks allerbedste racerkørere.

 

I 2008 skete der nogle ting i min ældste datters liv, som gav stof til min første bog i eget navn, "Kamilleblomst" (udgivet på forlaget Alrune).

Og også denne bog, "Ctrl Alt Del" er inspireret af ting, min datter har oplevet. Dog ikke i helt så dramatisk form!

 

Jeg har senest udgivet en samling af digte, som jeg skrev i perioden da jeg var 21-23 år. "Nattevandring" er udgivet på BoD.